11.9 - 12.9 Alkusyksyn retki kauneimpiin saariin (Rönnäs - Hamn.... - tai mitä nyt löydetään

Hei Ystävät

Meillä on täällä lähellä äärimmäisen kaunista saaristoa, josta monikaan ei tiedä mitään. Kun Itäisen Suomenlahden kansallispuistoa perustettiin, niin silloin ajateltiin että tämä seutu voitaisiin lisätä kansallispuistoon. Tämä jäi onneksi silloin tekemättä ja nyt tämä seutu elelee unohdettuna ja lähes täysin koskemattomana luonnon rauhassa.  

Tervetuloa melomaan todella kauniiseen luontoon. 

Kuten Itäisellä Suomenlahdella yleensä saaret sijaitsevat etäällä toisistaan ja saarista toisille meloessamme, joudumme ylittämään aavaa merta pitkältikin ja mahdollisesti aallokossa. Valitsemme reitin, kun tiedämme kelin ja minkä tasoisia meloja saamme retkelle mukaan. Melomme sekä lauantaina että sunnuntaina noin 30 km toki tauoilla ja yövymme jollakin autiolla saarella. 

Reitistä ja kelistä kerromme torstai-illalla 9.9.2021 kun tiedämme sääennusteen. Vaikkei keli ole enää kesäinen, niin merivesi on vielä turvallisen lämmintä. Aloittelijoille tämä retki ei kuitenkaan sovi. Tasoluokitus on 2-3.  Rohkeasti mukaan - porukka turvaa melojan kuin melojan. 

Lähtö vajalta lauantaina klo 07:00. Paluu sunnuntaina klo 18 aikoihin. 

Ilmoittautukaa alla tai messengerillä/sähköpostilla/tekstarilla/puhelimella/repimällä hihasta, jotta tiedämme, kuka on tulossa. Traikun vetäjää meillä ei vielä ole, mutta emmeköhän saa kaikki lähtöpaikalle kajakkien ja muiden varusteiden kanssa.  

Sipoolaiset + muut ovat kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan. Turvallisuusasiat käymme läpi ennen retkeä

Pia&Hans 

hans.von.bagh@gmail.com/0400320337

Retken ilmoittautuminen